fbpx

AW Magazine – 4 utgaver

649kr / år

Business er mer enn børskurser og konsernsjefer i dress. I AW Magazine får du innblikk i et mer nyansert norsk næringsliv. 

Magasinet er på 148 sider og kommer ut fire ganger i året. Gratis frakt. 

 

Ditt helårsabonnement inkluderer 4 utgaver per år, og fornyes automatisk frem til det avsluttes.

Bestiller du i dag, mottar du The Power Issue, først utgitt i mars 2021.
Vi sender ut magasinet hver onsdag.

Varenummer: 012020 Kategori:

I AW kan du lese om disse ulike temaene:

Gründerskap Likestilling Bærekraft  Penger Karriere
Inspirerende portretter og praktiske tips til oppstartere.  Kritiske blikk på likestilling, mangfold og inkludering. Innsiktsfulle artikler om bedrifter og bærekraft.  Nyttige råd om aksjer, sparing og bedriftsøkonomi.  Smarte tips om tidsstyring, mentaltrening og ledelse. 

Tidligere utgaver:

Utgave 1: The Independence Issue 

Vi streber alle etter å bli mer selvstendige. Selvstendighet hylles i forskjellige former. Men kommer man seg egentlig noen vei uten hjelp fra andre?

Les hvordan suksessmanager Laila Robe setter grenser, lær hvordan du tar kontroll over tiden din, bli inspirert av gründerreisen til Anette Miwa Dammen, og mye mer.  

Kjøp som enkeltutgave >

 

Utgave 2: The Transparency Issue 

Transparens, eller åpenhet, er en av grunnpilarene i samfunnet vårt. Transparens skaper tillit, men kan det også skape problemer?

Les om hvor åpen du bør være i jobbintervjuet, få et innblikk i hvordan det er å jobbe med psykiske lider og funksjonsnedsettelser, les hvordan Isabelle Ringnes og Marie Louise Sunde har gjort business av å åpne opp bedrifter innenfra, og mye mer. 

Kjøp som enkeltutgave >

 

Utgave 3: The Power Issue (denne får du om du abonnerer nå)

Makt er overalt. Hvordan kan vi bruke den til å oppnå det vi ønsker? Hvordan påvirker den relasjonene våre? Og kan vi rett og slett bli smittet av makt?

Les et dønn ærlig portrett av filmskaper Deeyah Khan, få tips om hvordan du kaprer lederjobben, forstå hvordan du håndterer usynlig dynamikk i bedriften, og mye mer.

 

Utgave 4: The Collective Issue (kommer i midten av juni) 

I samskapingens og delingsøkonomiens tidsalder kan det virke som at påstanden «Stronger together» står sterkere enn noensinne. Men trumfer kollektivet alltid individet? 

 

Blir du abonnent, mottar du utgave 3 The Power Issue nå, og utgave 4 The Collective Issue i juni.