Hei! Takk for at du kom innom!

Vi håper du liker det du ser. Denne siden er sprakende ny – og vi er overlykkelige over å endelig ha siden live, som vi har jobbet med lenge!

Men det kan fortsatt hende at du ser en feil her og der. Kanskje en link som ikke fungerer, en skriveleif eller andre ting. Da vil vi gjerne høre fra deg.

Send en e-post til hei@awmagazine.no – da blir vi veldig glade. Det er ikke alltid så lett å plukke opp alle feil selv. Vi jobber kontinuerlig med oppdatering av siden – og håper vi selv klarer å få orden på alt.

Tusen takk!

//Anna Knudsen, gründer og sjefredaktør

OM AW MAGAZINE

For deg som jobber, men også lever!

AW Magazine er Norges nye businessmagasin – om kvinner og mangfold med fokus på å fremme rollemodeller i ulike bransjer via nettmagasinet awmagazine.no, vårt fysiske magasin som gis ut hvert kvartal, vår egen podcast i tillegg til våre ulike arrangementer gjennom året. AW Magazine arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk og er medlem av Norsk Redaktørforening.

I AW Magazine jobber vi for å jevne ut forskjellene i norsk næringsliv, ved å fremme rollemodeller som har ulike stemmer, meninger og historier. De aller fleste av oss trenger å se noen lik oss selv for å få større tro på at det vi drømmer om og jobber mot, er mulig. Under SHE Conference i 2022 mottok AW Magazine SHE Award for vårt arbeid med likestilling i næringslivet.

AW Magazine ble grunnlagt i mai 2020 som et fysisk magasin med 148 sider. I desember 2022 kom magasinet online. I løpet av magasinets første 2 måneder online, viser tallene godt over 3000 unike lesere.

AW Magazine tilbyr en rekke muligheter for partnerskap, samarbeid og annonsering, og vi vil gjerne hjelpe deg med å finne den beste løsningen for dine behov. Vi tilbyr distribusjonspakker til en svært konkurransedyktig pris, og vi kan også skreddersy annonseringsmuligheter som passer perfekt til din virksomhet.

m

Anna Knudsen

Sjefredaktør og grunnlegger

Anna Knudsen er seriegründer og har vært en del av oppstartsmiljøet siden 2015. Hun er CEO i Moxie Group med datterselskaper og er aktiv i styrer og advisory boards. Anna har et brennende engasjement for entreprenørskap og viktigheten av gode rollemodeller i næringslivet, noe hun også holder foredrag om.m

Redaksjonen

Vi har en liten, men kompetent redaksjon. Magasinet hadde likevel ikke vært noe uten alle bidragsyterne. Et titalls talentfulle folk har bidratt i form av tekst, foto, illustrasjoner og intervjuer til de ulike utgavene.

Ønsker du å bidra, eller har du innspill?
Send en mail til bidrag@awmagazine.no