Personvern

Personvernerklæring

Personvernet ditt er viktig for oss. Her kan du lese hvilke personopplysninger vi samler inn og hvordan vi behandler dem.

Dette er personopplysninger

Personopplysninger er alle opplysninger koblet til deg som person. For eksempel navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer og fødselsnummer.

Disse opplysningene lagrer vi

For det første lagrer vi opplysningene du gir oss når du blir abonnent. Altså navn, e-postadresse, leveringsadresse, fakturaadresse og ordrehistorikk. Vi bruker Stripe som betalingsmetode. Disse opplysningene er det kun vi i AW Magazine som har tilgang til via sikker innlogging.

Vi deler ikke personopplysningene dine med noen andre, med mindre det blir pålagt oss i lov, forskrift eller dom.

I tillegg lagrer vi atferdsdata ved hjelp av Google Analytics, Facebook Pixel og Hotjar. Denne dataen bruker vi for å følge med på og måle trafikken på nettsiden og for å kunne målrette markedsføring mot deg og andre som besøker oss.

Dette gir oss rett til å behandle opplysningene

Det er forordning (EU) 2016/679 (GDPR) art. 6 nr. 1 som gir oss rett til å behandle opplysningene nevnt ovenfor.

Dette har du krav på

Du kan når som helst kreve at vi sletter, retter eller gir deg innsyn i personopplysningene dine. Du kan også kreve at vi begrenser behandlingen av dem, eller du kan nekte å gi samtykke i det hele tatt.

Du har også rett til kreve dataportabilitet. Det vil si å få flyttet, kopiert eller overført opplysningene fra en virksomhet til en annen.

Disse kan du ta kontakt med

Du kan kontakte Datatilsynet hvis du mener vi behandler personopplysningene dine feil. Men ta gjerne kontakt med oss på e-post først, slik at vi kan ordne opp i saken.

Vennlig hilsen

Anna Knudsen

Sjefredaktør

redaktor@awmagazine.no