AW Magazine søker nå journalist

Perfekt deltidsjobb ved siden av studiene!

Stillingstittel: Journalist, AW Magazine

Arbeidsgiver: AW Media AS

Frist: 13. september

Ansettelsesform: Deltid (30-40%), mulighet for senere å øke stillingsprosenten

Om AW Magazine

AW Magazine er Norges nye businessmagasin med fokus på å fremme rollemodeller i ulike bransjer via nettmagasinet awmagazine.no, vårt fysiske magasin som gis ut hvert kvartal, vår egen podcast i tillegg til våre ulike arrangementer gjennom året. Vårt mål er å jevne ut forskjellene i norsk næringsliv, ved å fremme rollemodeller som har ulike stemmer, meninger og historier.

Nå ser vi etter en person som kan skrive lettbente artikler for nettmagasinet, samt de fysiske utgavene. Personen vil også ha ansvar for å laste opp artikler på nettsiden og jevnlig oppdatere denne i programmet ‘Labrador’. Vi ser etter en person som deler våre verdier og som ønsker å være en del av et voksende nytt magasin i Norge. Det er fint om du har erfaring med å skrive ulike typer artikler og mindre saker. Vi ser etter deg som er nysgjerrig, er løsningsorientert og kjenner deg igjen i våre verdier og forstår målene vi jobber mot. Dette er en perfekt deltidsjobb ved siden av studiene.

Hovedoppgavene dine blir å

  • Skrive lettbente artikler og saker til magasinet

  • Være redaktør på andre sine bidrag til magasinet

  • Planlegge og publisere artikler for vårt nettmagasin

  • Ha ansvar for vår faste spalte ‘Hun får det gjort!’

  • Korrekturlesing før publisering og trykk

  • Delta på ulike arrangementer og skrive om dem for magasinet

  • Andre ad-hoc oppgaver når det er behov for det

Høres ikke dette spennende ut?

Send en søknad til anna@awmagazine.no med CV-en din og en tekst på maks 100 ord om hvorfor du er rett person for jobben.

Søknadsfrist: 13. september.

Stillingstype: Deltid (stillingsprosenten avtales nærmere).

Lønn: Etter avtale.

Arbeidssted: Vi sitter på Epicenter ved Pilestredet i Oslo.

I tiden jeg har tilbrakt i AW Magazine ved siden av studiene mine, har jeg fått en enestående mulighet til å utforske og vokse. AW har ikke bare gitt meg en plattform for å bygge verdifulle nettverk, men også gitt meg sjansen til å balansere jobb og studier på en meningsfull måte. Gjennom denne erfaringen har jeg utviklet ferdigheter og innsikt som vil være uvurderlige i enhver fremtidig karriere. Å ha hatt denne stillingen ved siden av mine studier har vært en berikende reise, og jeg er takknemlig for de mulighetene jeg har hatt til å lære og vokse hos AW Magazine.

Benedikte