AW Magazine: Let's Talk Business 11.–13. september 2023

Lederprogrammet – Hurdalssjøen 11.–13. september

Har du lederambisjoner, eller ønsker du å bli en bedre leder?

Bli med på “Let’s talk business” 11.–13. september på Hurdalssjøen. Her vil du bli omgitt av andre likesinnede og få muligheten til å utvide nettverk ditt. Vi har satt sammen et skreddersydd program for å gi deg det du trenger om du er leder, eller har ambisjoner om å bli det.

Kun 15,5 % av Norges 200 største selskaper har en kvinnelig administrerende direktør

Ifølge Core Topplederbarometer 2022 er det kun 15,5 % av Norges administrerende direktører som er kvinner. I tillegg er bare 27 % kvinner i ledergruppen. Denne skjevfordeling ønsker vi å gjøre noe med. Under Let’s talk business er vårt mål å gi deg verdifulle ledelsesverktøy. Vi vil også ta deg med på samtaler med ulike toppledere i Norge, som er en del av de 15,5% og 27%, om hva de har gjort, og hvilke strategier de har brukt for å komme dit de er i dag. Hvordan skal vi posisjonere oss til å være kandidater til lederjobben og hvorfor er det viktig å takke ja til lederjobben?

Toppledersamtalen

Cecilia Flatun i Deloitte

Vi har invitert noen av Norges fremste toppledere til en ærlig samtale, om hvilke valg de har tatt, hvilke strategier de la for å komme dit de er i dag, og hvilke ambisjoner de har og har hatt. Hva har vært viktige verktøy og relasjoner på veien, og hva er de glade for i dag at de sa ja til? Hva har vært utfordrende og vanskelig? Kan lederjobben kombineres med familielivet? Hvorfor er det viktig at kvinner tar en større plass og posisjonerer seg riktig? Og er spisse albuer et behov i dagens arbeidsliv for å komme seg opp og frem?

Toppledersamtalen ledes av Cecilia Flatun, Managing partner og leder for Consulting i Deloitte.

Guro Røberg

Makt for ledere med Guro Røberg

For mange er makt et ekkelt begrep, men slik trenger det ikke være. Makt er tilstede i alle relasjoner, og derfor er det viktig at vi er bevisst på hvilken rolle makt har i livet og i lederskap. Inspirert av praksis fra regenerativt lederskap skal vi utforske maktbegrepet for å være lederne, kollegaene og medmenneskene vi ønsker å være.

Mental trening for ledere med Cecilie Ystenes Myhre

Cecilie Ystenes Myhre

Som leder er det ikke et spørsmål om du vil oppleve stress og press, men om når og hvor ofte det vil melde seg. I workshop med Cecilie Ystenes Myhre vil du få gode strategier og verktøy, som gir deg de mentale ferdighetene du trenger for å løse kritiske situasjoner mer effektivt. Du vil få bedre selvtillit og mestringsfølelse i jobben og i livet ellers.

Tidsstyring og kommunikasjon for ledere med Cecilie Thunem-Saanum

Cecilie Thunem-Saanum

Hvordan prioritere når alt oppleves som viktig? Som leder opplever du kanskje at «alle» vil ha en bit av deg og at tiden ikke strekker til. I workshop med Cecilie TS får du konkrete verktøy slik at du som leder kan prioritere enda bedre enn før. Foredraget byr på teknikker for å få kontroll på tiden og styre egen kapasitet. Du får praktiske tips for å stå tryggere i dine beslutninger, samt være en god og tydelig leder for ansatte og kolleger.

“Let’s talk business” fellesfag, valgfag og mastermind

Som en del av “Let’s talk business”-eventet legges det opp til at du deltar på “fellesfag” – til inspirasjon og motivasjon, og ikke minst bygge nettverk på tvers av deltakere på de ulike programmene.

Du vil også ha mulighet til å melde deg på ulike workshops og foredrag basert på dine ønsker og behov. Dette kaller vi “valgfag”. Velg mellom innhold som går inn på ledelse, gründer, forhandlinger, investeringer, pitches osv. Alt dette er satt sammen i programmet, slik at du får med deg hele gründerprogrammet, i tillegg til inspirasjon og andre valgfag.

Nettverk og gode relasjoner

Et hovedpunkt for “Let’s talk business” er å utvide nettverket og bygge relasjoner. Relasjoner må bygges over tid, men kan bli tett raskere dersom vi bruker noen dager sammen - fra morgen til kveld. Opplegget utover fag, er lagt opp til nettopp dette – å bygge relasjoner som varer.

Helt praktisk - dette er inkludert

Alle som deltar på “Let’s talk business”, uavhengig av program, får følgende:

  • 2 netter i eget rom på Hurdalssjøen Spa og Hotell

  • Frokost tirsdag og onsdag

  • Lunsj alle dager (3 stk)

  • 3-retters middag mandag kveld

  • En penere 3-retters middag tirsdag kveld

  • Full tilgang til spa-området alle dager

Transport

Alle deltakere må selv ordne transport.

Bil: Kun en times kjøretur fra Oslo. Hotellet har flere parkeringsplasser, inkludert for EL-bil.

Fly: Kun 30 minutters kjøretur fra Oslo Lufthavn Gardermoen.

Tog: Kun 30 minutter med tog + 30 minutter med buss fra Oslo.

Vi vil forsøke å sette opp egne busser fra Eidsvoll Verk stasjon i forkant, slik at ankomsten blir enda enklere

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til Let's talk business, hvor du vil få en unik opplevelse og mulighet til å utvide ditt nettverk!