AW Magazine: Let's Talk Business 11.–13. september 2023

Bli med på seminar "Styrearbeid i praksis", med Anita Krohn Traaseth. AW Magazine's "Let's talk business", på Hurdalsjøen 11.–13. september 2023,

Er det ikke på tide at du også får svart belte i ekte ledelse?

Bli med på “Let’s talk business” 11.–13. september på Hurdalssjøen! Utvid eget nettverk – og se om du finner en styrematch allerede nå!

Har du tenkt på at det er i styrerommet den ekte kompetansen på de vanskeligste spørsmålene faktisk blir til?

At det å bruke det DU kan inn i styrearbeid ikke bare er verdifullt for bedriften, men også gir DEG den heftigste lederutviklingen du kan bli med på? Det er nemlig DER, når ting har gått fra “komplisert” til “styresak”, at du virkelig vokser som leder. Det er der mulighetene er for å levle opp!

Hvis du også vil investere i din egen karriereutvikling, hvis du har ambisjoner om å være med på å ta beslutningene som faktisk påvirker, og du i tillegg er lei av å vente på at noe skal skje:

Bli med på “Let’s talk business” 11.–13. september på Hurdalssjøen! Utvid eget nettverk – og se om du finner en styrematch allerede nå!

Hvis du har mange års erfaring med personalansvar, resultatansvar og er den som faktisk gjør det som trengs på jobben din, men du likevel aldri blir spurt:

Dette er muligheten til å definere kvalifikasjonene dine og bli sett. I tillegg kommer du til å få en unik mulighet til å finne en styreplass allerede i løpet av arrangementet. Det vil si at du kan gå til sjefen din og si “Jeg har fått tilbud om styreplass på grunn av min HR og markedsføringserfaring” og se hvordan hen reagerer på det.

Styret tar alle avgjørelser på nedbemanning, ansettelse og skifte av daglig leder, budsjettavgjørelser og de vanskeligste beslutningene. Hvis ditt mål er å bli daglig leder i nåværende selskap, eller daglig leder i et annet selskap er styrerommet ditt viktigste kort.

Dette seminaret er et intensivt og praktisk rettet seminar, satt sammen spesielt for deg av Anita Krohn Traaseth. Hun er godt kjent med alle roller rundt et styrebord, og vil dele sine praktiske erfaringer og innsikt slik at DU også kan ta styreoppgaver og verv fremover.

Her får du lære av en av de mest erfarne og råeste damene i Norge!

Hva er “Styrearbeid i praksis”

Dette går vi gjennom:

 • Hva er styrets overordnede rolle og ansvar?

 • Hvordan settes styrer sammen?

 • Rolle & samarbeid: Styreleder versus administrerende direktør?

 • Styrearbeid i oppstartsselskaper versus etablerte konsern?

 • Gjennomføring av styremøter, årshjul, protokoller, evaluering, taushetsplikt, inhabilitet ?

 • Hvorfor vil du ha styreverv?

 • Hvordan bli spurt om styreverv?

 • Din Styreprofil, hvordan lage en?

 • Styreutdannelse, hvilke bør man ta?

 • Spørsmål du bør stille før du takker ja til et verv?

 • Styrehonorar, styreansvarsforsikring - hva kan du be om?

 • Refleksjoner du bør ha før du selv etablerer et styre for egen bedrift

I styreprogrammet får du:

Foto | Truls Qvale

Styreundervisning av Anita Krohn Traaseth

I løpet av seminaret sitter du med et godt innblikk i praktisk styrearbeid samt lager deg din egen, tydelige personlige styreprofil.

I tillegg vil vi forsøke å matche deg med et gründerselskap, som deltar på gründerprogrammet – slik at du får en kickstart på din karriere som styremedlem.

Ved ønske og behov vil vi gjøre vårt beste for å matche gründer med styremedlemmer, men det er verken noe vi kan garantere deg (da matchen er viktig), eller som er påkrevd av deg ved deltakelse. Det er kun etter ønske, behov og ev. match.

km

“Let’s talk business” fellesfag, valgfag og mastermind

Som en del av "Let's talk business"-eventet, legges det opp til at du deltar på “fellesfag” – til inspirasjon og motivasjon, og ikke minst bygger nettverk på tvers av deltakere på de ulike programmene.

Du får også mulighet til å melde deg på ulike workshops og foredrag hvor du kan plukke og velge etter eget ønske. Dette kaller vi “valgfag”. Velg mellom innhold som går inn på ledelse, gründerskap, forhandlinger, investeringer, pitches osv. Alt dette er satt sammen i programmet slik at du får med deg hele styreprogrammet, i tillegg til inspirasjon og andre valgfag.

Nettverk og gode relasjoner

Et hovedpunkt for “Let’s talk business”, er å utvide nettverket sitt og bygge relasjoner. Relasjoner bygges over tid, men kan bli tett raskere, særlig dersom vi bruker noen dager sammen, fra morgen til kveld. Hele opplegget, med overnatting, middag og ikke minst fag, er lagt opp til nettopp dette – å bygge relasjoner som varer.

jn

Helt praktisk – dette er inkludert

Alle som deltar på “Let’s talk business”, uavhengig av program, får følgende:

 • 2 netter på Hurdalssjøen Spa og Hotell (Vi tuller ikke når vi sier at du skal bli kjent med nye mennesker denne helga!)

 • Frokost tirsdag og onsdag

 • Lunsj alle dager (3 stk)

 • 3-retters middag mandag kveld

 • En penere 3-retters middag tirsdag kveld

 • Full tilgang til spa-området alle dager

 • Deltakerbevis før avreise onsdag

Vi skal øke antallet kvinner med styrekompetanse – og det skjer NÅ!

Styrekompetanse er ikke bare en teoretisk mulighet; akkurat nå er kvinnelige styremedlemmer på agendaen i både norsk næringsliv og politikk! Hør bare her:

– I dag er bare to av ti styremedlemmer i private selskaper kvinner. Syv av ti aksjeselskaper har kun menn i styret. Tiden er inne for å få en endring på dette nå, sier næringsminister Jan Christian Vestre i en pressemelding på regjeringen.no.

“Regjeringen foreslår å innføre krav om at begge kjønn skal være representert med minst 40 prosent i styrene i norske selskaper. Kravene skal sikre bedre kjønnsbalanse i selskapenes ledelse og at næringslivet bruker den samlede kompetansen i samfunnet.

Forslaget vil gjelde mellom 10 000 og 25 000 aksjeselskaper. Det utgjør rundt 3-7 prosent av aksjeselskapene.” – står det på regjeringen.no.

AW ønsker å bidra til at det skal være flere kvinner med god forståelse over egen kompetanse, og hva en kan bidra med inn i norske styrer. Det er flust med kompetanse der ute – så vi må øke selve styrekompetansen, og det gjør vi på “Let’s talk business”!

Har du lest helt hit? Da har du sikkert noen spørsmål. Send dem til hei@awmagazine.no