For deg som jobber, men også lever.

Som mye annet startet AW med et behov. Anna Knudsen, som ble født med en stappfull kalender i hendene, savnet et magasin hun kunne slappe av med de få timene hun hadde til avslapping – samtidig som hun lærte noe nyttig. 

Det manglet et pusterom for rastløse, ambisiøse mennesker. Et magasin med et nytt blikk på entreprenørskap, penger, bærekraft og business. Fylt med friske spalter skrevet av folk fra forskjellige bransjer og bakgrunner, portrettintervjuer av inspirerende pionerer – og slående bildeserier og illustrasjoner. 

Anna Knudsen

Sjefredaktør og grunnlegger

Anna er seriegründer og driver til daglig tre selskaper. Hun har en bachelorgrad i entreprenørskap og økonomi fra BI, er utdannet personlig trener og har i flere år hatt verv i SHE Community – som blant annet kjemper for likestilling i næringslivet.

Redaksjonen

Et magasin krever mange sterke stemmer, kvasse penner og gode blikk. Hittil har 56 ulike personer bidratt i form av tekst, foto, illustrasjoner og intervjuer. Alle bidragene gjennomgås, ord for ord, bilde for bilde, før det blir satt sammen til det 130+ siders magasinet, som havner i postkassa di fire ganger i året.

Ønsker du å bidra, eller har du innspill til oss? Send  en mail til bidrag@awmagazine.no


Redaksjonen

Anna Knudsen

Anna er seriegründer og driver til daglig tre selskaper. Hun har en bachelorgrad i entreprenørskap og økonomi fra BI, er utdannet personlig trener og har i flere år hatt verv i SHE Community – som blant annet kjemper for likestilling i næringslivet.

Magnus Liøkel

Magnus er tekstredaktøren vår og bidrar også med egne tekster til magasinet. Han er utdannet jurist, har jobbet som tekstforfatter og er en del av matduoen Sultne gutter, som blant annet har en egen serie på Matkanalen og gir ut kokebok til høsten.

Linnéa Nordmark

Linnéa styrer showet på sosiale medier. Til daglig studerer hun markedsføringsledelse på BI, der hun blant annet har vært presentasjonsansvarlig for det studentdrevne prosjektet Female Future Days. I tillegg jobber hun som visuell innholdsprodusent i Sommerfuglen Media.

Kristine Kotte-Eriksen

Kristine jobber for tiden som Diversion and Inclusion Analyst hos CERN i Sveits, et av verdens største og mest anerkjente forskningssentre. Hun har en mastergrad i Gender Studies fra University of Sterling, og jobber også tidvis som foredragsholder og moderator, blant annet under Nordic Business Forum og She Conference.

Yrja Oftedahl

Yrja er en av landets største stemmer når det kommer til likestilling. Hun driver den prisvinnende podcasten Power Ladies der hun ukentlig intervjuer kvinner som er eksperter på sine fagfelt. Hun jobber i tillegg som kreatør for Egmont Publishing der hun først og fremst fokuserer på likestilling, tech og bærekraft – og er for øyeblikket co-host for hackathonet #EUvsVirus som streames over hele Europa.

Vil du bidra?

Ønsker du å bidra, eller har du innspill til oss?
Vi tar imot både forslag til artikler, inspirerende personer og pionérer og ferdigskrevet tekster du ønsker å publisere.

Les mer om hvordan du kan bidra →