fbpx

På kontorpulten til Tiril Refsum

Tiril Refsum er hjernen bak konseptet Oslo Raw, som på kort tid har blitt til tre populære kafeer rundt om i Oslo. Hun har i tillegg publisert to bestselgende kokebøker og driver egen podkast. Hun fant likevel tid i sin hektiske hverdag til å prate litt om hverdagsvaner.  

Hva er det første du gjør når du kommer på kontoret?

Drikker kakao med masse godt i (sjekk oppskriften). Så skummer jeg alle plattformer for å få størst mulig oversikt over alt som skjer. Deretter sorterer jeg alle gjøremål i ulike kategorier basert på prioriteringslistene mine og tider i kalenderen. Det jeg er best på, gjør jeg selv. Det jeg vet noen andre i teamet mitt er bedre på, delegerer jeg videre.

Hva er din kontorpult-filosofi?

Det følger livsfaser med orden, ro og kaos. Jeg forandrer meg stadig, og det gjør også behovene mine og evnen til å være strukturert. Noen ganger faller orden lett for meg, andre ganger trenger jeg å slippe kontrollen og la det flyte. Denne balansen gir rom for ro og forutsigbarhet, samt nyskapning og impuls. Det handler også om personlig vekst. Jeg følger med på hvordan vekst forhindres ved enten å overkontrollere eller mangle struktur. Det gjelder å ha et bevisst forhold til begge sider.  

Favorittdings på pulten?

En stor vannflaske. Og alltid mørk sjokolade. 

Hva gjør du når du trenger en pause fra pulten?

Nå har det blitt mye hjemmekontor her, og da tar jeg gjerne en vask, rydder eller lager noe godt på kjøkkenet. Jeg liker å pusle rundt og la tankene være for en stund.